joi, 19 septembrie 2013

PLANTATIA DE PAULOWNIA IN SISTEM DE PARTENERIAT - PENTRU CEI CARE NU AU TERENUL



Plantatia de paulownia in sistem de parteneriat
In cazul in care nu detineti teren pentru plantare, insa doriti sa investiti financiar intr-o plantatie, noi va propunem o varianta interesanta.
Pentru a intelege cat mai bine propunerea noastra, urmariti exemplul de mai jos:
(Participantii in exemplu de mai jos sunt: firma noastra si dvs )
Exemplu:
Presupunem ca doriti sa investiti 6000 euro in plantatia de paulownia, cu aceasta suma dvs. achitati rasadul de paulownia si anume 600 bucati, necesare pentru 1 hectar de teren si sistemul de irrigare.
Responsabilitatea firmei noastre:
-Asigura terenul;
-Asigura plantarea;
-Asigura intretinerea plantatiei;
-Asigura desfacerea lemnului;
Responsabilitatea dvs.:
-Investiti 6000 euro;
Acum sa trecem la castiguri, exista mai multe variante:
Varianta 1: Dvs. Asteptati 3 ani, pana plantele se dezvolta si puteti inregistra un venit de 60% din valoarea vanzarii lemnului; La varsta de 3 ani, un pom are in jur de 0,30 mc/pom, astfel la 1 hectar rezulta o productie in medie de 180 mc. Asadar, primind un minim de 50 euro/mc, dvs. va revine partea de 60% adica 5400 euro, iar noua ne revine partea de 40%, adica 3600 euro.
Varianta 2: Dvs. Asteptati 6 ani, pana plantele se dezvolta si puteti inregistra un venit de 60% din valoarea vanzarii lemnului; La varsta de 6 ani, un pom are in jur de 0,60 mc/pom, astfel la 1 hectar rezulta o productie in medie de 360 mc. Asadar, primind un minim de 60 euro/mc, dvs. va revine partea de 60% adica 32400 euro , iar noua ne revine partea de 40%, adica 12960 euro.
Varianta 3: Dvs. Asteptati 9 ani, pana plantele se dezvolta, de aceasta data la maturitate deplina si puteti inregistra un venit de 60% din valoarea vanzarii lemnului;      La varsta de 9 ani, un pom are in jur de  1 mc/pom , astfel la 1 hectar rezulta o productie in medie de 600 mc. Asadar, primind un minim de 120 euro/mc, dvs. va revine partea de 60% adica 43200 euro , iar noua ne revine partea de 40%, adica 28800 euro.
In plus, pentru un risc scazut din partea dvs., avand in vedere ca investiti bani, va oferim oportunitatea de a avea ipoteca pe terenul pe care s-a efectuat plantatia, cu alte cuvinte, in caz de aplicare a unor clauze, dvs. ramaneti cu terenul respectiv.
FOARTE IMPORTANT: Colaborarea cu firma noastra, este una sigura, pe baza de contract care prevede specificatiile mai sus mentionate si in concordanta cu legile Romane si Europene in vigoare.
Va dorim succes!

         *Nota:  Paulownia este un arbore care se regenereaza dupa taiere, asadar, potentialul afacerii este uimitor chiar si dupa prima recolta, arborii vor creste cu o rapiditate si mai mare, iar dvs. veti beneficia din plin.
SC Natur Investment International SRL
Loc Fiscut Nr 317
Com Sagu
Jud Arad – Romania
Telefon: 0732049761